آیین اولین برداشت گردو پکان در حاجی آباد برگزار شد/ آیین برداشت گردوی پکان فرصتی برای توسعه گردشگری کشاورزی است

آیین شکرگزاری اولین برداشت محصول گردوی گرمسیری پکان در منطقه چاه انجیر شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان با حضور سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان، معاون‌ وزیر جهادکشاورزی در امور باغبانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، فرماندار حاجی‌آباد و جمعی از مسئولان رگزار شد.

به گزارش میراث آریا، عباس رئیسی سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان شامگاه چهارشنبه ۲ مهرماه ۱۴۰۴ در آیین اولین برداشت گردوی پکان با اشاره به اهمیت محصولات بومی استان، بر نقش این گونه مراسم در توسعه گردشگری فرهنگی و کشاورزی تأکید کرد.

او با بیان اینکه گردوی نیمه گرمسیری پکان یکی از محصولات شاخص منطقه است، گفت: این محصول نه تنها ارزش اقتصادی بالایی برای کشاورزان دارد، بلکه ظرفیت مهمی برای جذب گردشگر و معرفی فرهنگ، آیین‌ها و سبک زندگی روستایی استان فراهم می‌کند.

رئیسی گردشگری کشاورزی را یکی از شاخه‌های نوین و جذاب گردشگری معرفی کرد و افزود: گردشگری کشاورزی این امکان را به بازدیدکنندگان می‌دهد که از نزدیک با مراحل کاشت، داشت و برداشت محصولات آشنا شوند و تجربه‌ای تعاملی و متفاوت از زندگی و فعالیت‌های کشاورزی محلی داشته باشند.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی هرمزگان اظهار کرد: آیین‌هایی مانند جشن برداشت گردوی پکان فرصت مناسبی برای ایجاد ارتباط فرهنگی و اقتصادی میان گردشگران و جامعه محلی فراهم می‌کند.
او با اشاره به اهمیت پیوند میان توسعه کشاورزی و گردشگری گفت: حمایت از باغات محلی، معرفی آیین‌ها و جشن‌های مرتبط با برداشت محصولات، ضمن ایجاد فرصت‌های اشتغال برای ساکنان منطقه، زمینه‌ساز توسعه گردشگری تجربه‌محور و فرهنگی است و می‌تواند استان هرمزگان را به مقصدی متفاوت و جذاب برای گردشگران داخلی و خارجی تبدیل کند.

رئیسی تاکید کرد: این نوع برنامه‌ها علاوه بر ارتقای آگاهی عمومی درباره ارزش‌های فرهنگی و طبیعی استان، نقش مهمی در حفظ هویت محلی، ترویج سبک زندگی پایدار و ایجاد حس مسئولیت نسبت به محیط زیست ایفا می‌کند..

 از سال ۱۴۰۰ کشت گردوی گرمسیری پکان در وسعت ۲۴۰ هکتار از اراضی منطقه چاه انجیر شهرستان حاجی آباد توسط بخش خصوصی شرکت آریا کشت بهمن با هدف تولید و اشتغال زایی در منطقه انجام و در مهرماه سالجاری اولین برداشت محصول گردوی پکان در این مجتمع باغی، آغاز شد.

انتهای پیام/

کد خبر 1404070300187
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha